OTKRIVENO KOLIKA JE PENZIJA ŽIKE ŠARENICE: Voditelj je PAMETNO ŠTEDEO, sad je PUN KAO BROD, od CIFRE BOLI GLAVA
Žika Šarenica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MAŠALA

OTKRIVENO KOLIKA JE PENZIJA ŽIKE ŠARENICE: Voditelj je PAMETNO ŠTEDEO, sad je PUN KAO BROD, od CIFRE BOLI GLAVA

Bivši voditelj je izjavio kako je službenik ri puta proveravao jer nije mogao da veruje koliku penziju ima Žika Šarenica

Objavljeno: 19:04h

Živorad Žika Nikolić godinama je bio omiljeno lice na malim ekranima, a sada se povukao i vodi miran život van kamera.

Ipak, nedavno je gostujući u jednoj emisiji progovorio o finansijama, i mladima dao savet. On je ispričao da sada ima veliku penziju, ali zahvaljujući tom što je sam sebi dodatno uplaćivao novac u penzioni fond.

- Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava - započeo je Nikolić, pa nastavio:

Kolika je penzija Živorada Žike Nikolića?
Kolika je penzija Živorada Žike Nikolića?foto: Vladimir Sporčić

- Rekao je da ću imati veliku penziju, pa je opet otišao da proveri. Šta je tu čudno? Tajna je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim. Svi posrgnu za keš, olako ga troše i nekim danima nemaju ni za piće. Najbolje je ovako, imaš sasvim pristojnu penziju. Dosta kolega je tako, dosta su zarađivali, a vreme prođe. Para se lako potroši - rekao je Žika, a preneo je "Kurir".

"Ženin švaler me je tukao u mom stanu, uhvatio sam ih na delu"

Žika Šarenica o penziji
Žika Šarenica o penzijifoto: Milan Maricic/ATAImages

Voditelj Žika Nikolić, poznat po emisiji "Žikina šarenica", javno je ispričao šta mu se dogodilo jednom prilikom i osvrnuo se na bivšu suprugu i šokirao pričom da ju je uhvatio sa ljubavnikom

- Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije - rekao je on i objasnio da je u pitanju bivša supruga, koja je odlučila da ode iz braka, ali ostane u zajedničkom stanu.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - ispričao je Žika Šarenica jednom prilikom u "Magazinu In".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.